Transport gratuit la comenzile mai mari sau egale cu 299lei

Politica Retur

Politica Retur

Politica Retur Montana Collezioni

 

    Se poate schimba produsul?

Da! Produsele se pot schimba prin serviciul EXCHANGE oferit de curierul nostru. (Trimitem produsul nou si il colectam pe al dumneavoastra). 1-2 Zile lucratoare de la inregistrarea comenzii. Serviciul costa 36 Lei (in cazul in care ati primit alt produs sau alta marime decat ati comandat TOATE costurile sunt acoperite de noi).

 

    Ce fac daca nu sunt multumit/a de produs?

In cazul in care produsul primit nu se ridica la asteptarile dvs. si nu doriti sa il schimbati cu altul, acesta poate fi returnat in maxim 14 zile calendaristice, din momentul receptionarii coletului.

Produsul trebuie returnat la adresa depozitului nostru, blv. Voluntari nr.29b, oras. Voluntari, jud. Ilfov! 

Produsul trebuie trimis numai printr-o firma de curierat, CU RAMBURS 0 lei, costul transportului fiind suportat in toatalitate de catre CLIENT!

Pe factura primita in colet impreuna cu produsul,  avem rugamintea sa ne scrieti un CONT IBAN si NUMELE TITULARULUI CONTULUI!

Rambursarea banilor se face prin transfer bancar in maxim 14 zile lucratoare dupa ce coletul ajunge inapoi in depozitul nostru!

 

!!ATENTIE!!

PRODUSELE CARE PREZINTĂ UN DEFECT DIN FABRICA TREBUIESC RAPORTATE IN MAXIM 24 ORE DE LA PRIMIREA COLETULUI! ORICE SOLICITARE TRIMISA ULTERIOR NU VA FI LUATĂ IN CONSIDERARE


IN CAZUL IN CARE COLETELE TRIMISE DE CATRE CLIENT, SUNT TRIMISE CU RAMBURS, ACESTEA VOR FI REFUZATE! 

DUPA TRECEREA A 14 ZILE DE CAND COLETUL A FOST TRIMIS LA DUMNEAVOASTRA, PRODUSELE NU SE MAI POT SCHIMBA/RETURNA!